Otsida tooteid

Traadita Aku Kaamera, Wifi Väljas, Solar Powered Turvalisuse Veekindel IP CCTV Sise-AI liikumistuvastus Tähelepanu keskpunktis Alarmi Sireen

€53.11 €169.68
  • (5) Arvustused
Värv:
Suurus:
Tagatud turvaline ostmine

Kirjeldus

Toote andmed

SV3C Solar Powered Wifi Aku Kaamera

See on SV3C UUS Aku, WiFi, Kaamera, it-toe päikesepaneel toide, ja see töötab APP nimega O-Kam, palun lae see app oma Android või iOS OS-i seade.

*3MP Full HD Kaamera ja Värvi Öise Nägemise

*100% Juhtmevaba & Laetav & Veekindel

*PIR Motion Detection & Instant Teated

*Kahesuunaline Raadiosaatja & Alarmi Sireen

*Tasuta 3-Päevase Tsükli Cloud Storage & SD Ladustamine

Soojenemise Nõuanded:

1. Kaamera koos logo või ilma logo laeva juhuslikult.Kui teil on eriline nõue, palun jätke teade koos meiega.

2. Palun täielikuks laadimiseks kaamera kaudu laadimiskaabel enne kui kasutate seda esimest korda!

3. See toetab 24-tunnine katkematu salvestamise, kuid nõuab täiendavat pädevust, et tagada, et tasu on säilinud üle 40%, ja alla 30%, siis lülitub kaamera low-power puhkerežiimi.

4. Töötab ainult 2,4 Ghz WiFi, ei kuulu 5Ghz WiFi.

100% Wireless Security Kaamera ja Laetav Aku, WiFi, Cam

Traadita väljas kaamera, sisseehitatud suure jõudlusega laetav aku.See on tõsi, madala energiatarbega turvalisuse kaamera kodus.Ei ole vaja iga juhtmed, paigaldada saab kus iganes soovite.Sise-ja välistingimustes stseene lühidalt.Lihtne paigaldada, saab kohandada nurga või lammutada juures on.

(*Tee ainult 2,4 Ghz WiFi)

Töö päikesepaneel

Päikesepaneel ei kuulu kaamera pakage.

Kui teil on vaja solar panel, valige palun:

Päikese Kaamera: Kaamera Aku + Päikesepaneel

32G Päikese Kaamera: Kaamera Aku + päikesepaneel + 32G TF Kaardi

64G Päikese Kaamera: Kaamera Aku + päikesepaneel + 64G TF Kaardi

128G Päikese Kaamera: Kaamera Aku + päikesepaneel + 128G TF Kaardi

3MP Full HD Kaamera ja Värvi Öise Nägemise

Turvakaamerad traadita väljas pakub 2K live video&pildi resolutsiooni ja 110° lai vaatenurk.Dual valgusallikas öise nägemise turvalisuse kaamera.Täisvärviline öise nägemise infrapuna night vision on kaks-viis valikud.Nähtav vahemik kuni 33 jalga.Isegi hämaras valguses, saate selgelt näha, et varas oma nägu.Saate jälgida oma kodu ohutusele igal ajal iOS-ja Android-mobiili.

Intelligentne PIR liikumistuvastus ja Vahetu Teated

Väljas turvakaamerad on PIR inimese keha infrapuna avastamine, mis saab tõhusalt vähendada valehäirete põhjuseks lehed, vihm ja lumi, jne.AI PIR andur käivitab reaalajas kui väljas kaamera traadita tuvasta liikumist, samal ajal, kui teavitamine lükatakse oma telefoni kaudu app.Samuti saate luua kohandatud avastamise valdkondades, et tagada, et teil on ainult saada teateid probleemseid valdkondi.

Kohanda Tegevus Tsoonid

Täpselt määrata kohandatud tegevuse piirkondades mobiilse rakenduse.

Ebaoluline teave väljaspool ala oleks võimalik välja filtreerida.

Peamiseks valdkonnaks, võti keskenduda.

Kahesuunaline Audio

Sisseehitatud veekindel ja tolmukindel mikrofoni ja Hi-Fi kõlar, saab hoiatada eemalt hävimise peatamiseks hädaolukorras.Pere ja sõprade jaoks, live chat kogemus intiimne suhtlus, olenemata ajast ja asukohast.

IP65 Veekindel

Traadita turvalisuse kaamera vabastab teid kaablid vaeva ja võimaldab teil installida või eemaldada lihtsalt.Kui IP65 veekindel hinne tagab kaamera töötab kõigis kliimas, väljas või siseruumis.Koht juhtmeta wifi, kaamera, kus iganes soovite ilma muretsemata ilm.

SD Kaardi Ladustamise & Pilve Ladustamise

1. Pilve Ladustamise

Home security kaamera pakub tasuta rolling 3 päeva ringlema cloud storage, et saate nautida ladustamise teenuse ilma tellimus.Saab ka tellida, et saada pikema tsükli salvestamine salvestamise aeg, täiustatud funktsioone algab $5.99 kuus.

2. Kohalik Mälu

See toetab ka kohaliku mikro-SD kaardi ladustamise kuni 256GB (ei kuulu komplekti).See on veel ohutu.

Kolm Võimsustarbega

Valige töörežiim seadme, mis vastab teie vajadustele.

Toitesäästurežiimi

Kui kaamera on power saving mode, kaamera võib äratada üles algatusel või App.Aku energiatarve on madal.

Smart puhkerežiim

Kui aku võimsus on suurem kui 40%, kaamera salvestab pidevalt ilma magab.Ja kui aku võimsus on alla 30%, siis automaatselt siseneda, low-power puhkerežiimi.Puhkeolekus, kaamera töötab ainult siis, kui isik tuleb tuvastada.Te saate vaadata live video kaudu App igal ajal.

Valige see režiimis katkematu salvestamise, siis parem ühendage väline toide sisseehitatud aku toetab ainult 7 tundi katkematu salvestamise.Kui toide on ette läbi päikesepaneelid, see on võimatu tagada, et aku on stabiilne, üle 40%.

Super power saving mode

Kui kaamera on ultra power saving mode, kaamera saab olla ainult äratada üles liikumine kaamera ees.App ei saa ärgata kaamera.See režiim tarbib vähem aku energiat.

Umbes Väikese võimsusega Aku Kaamera

Väikese võimsusega aku kaamera oli esimene leiutas USA-s.See on IP-kaamera, sisseehitatud aku mida saab kasutada mõne kuu jooksul.Võrrelda tavalise IP kaamerad, suurim erinevus on see, et madala energiatarbega IP kaamerad viibimise magamise režiim enamiku ajast.See ainult lülitab töötab režiimis passiivne infrapuna andur tuvastab liikumise või kasutaja on vaatamise video.

Miks meil on vaja madala võimsusega aku kaamera?

1. Väikese võimsusega kaamera kasutab aku, mis annab energiat, mis tähendab, et 100% Traadi-Free.See on väga lihtne paigaldada kuskil ise.

2. See võib vähendada töökoormust tarbetu video vaatamine.Tavaline IP kaamerad töötavad 24/7, kuid seal on palju ei ole mõttekas videoid, samas low-power kaamerad salvestavad ainult tõhus videoklippe esinemine sündmused nii, mis säästab palju töökoormust kontroll kasutu videod.

3. Kui madala energiatarbega kaamera on paigaldatud väljas, seda saab kasutada koos päikesepaneel, nii et sa ei pea muretsema aku laadimine.

PIR Anduri Paigaldus Nurk

Paigaldamisel kaamera, palun installige kaamera angularly (vahelise nurga anduri ja avastatud objekt on suurem kui 10°) tõhusa liikumise tuvastamine.Kui liikuv objekt läheneb PIR andur vertikaalselt andur ei pruugi tuvastada liikumise sündmused.

Toote Arvustused

Kliendi Ülevaated

Põhineb 5 Arvustused
comment-thumb

Anonüümne

teeb tööd

comment-thumb

Anonüümne

top Kaamera.

comment-thumb

Anonüümne

5 tärni💫💫💫💫💫... Väga hea hinna ja kvaliteedi.

comment-thumb

Anonüümne

Töötab väga hästi, väga rahul

comment-thumb

Anonüümne

See kaamera töötab väga halvasti: ta katkestab pärast minut, seejärel video pole enam saadaval, peate lähedal Android taotlus või EyeCloud tarkvara ARVUTISSE ja seejärel taaskäivitage see. Kahju, see on elegantne teisiti. See on kindlasti viga sisemise tarkvara: tõesti liiga halb. Peaaegu kasutuskõlbmatuks.

Lisa läbivaatamine

Täiendav info

  • Tehnoloogia Kaugjuhtimisega
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Toetatud Mobiilne Süsteemid IOS, Android
  • Horisontaalne Resolutsioon 1200TVL
  • Brändi Nimi SV3C
  • Anduri Suurus 1/2.7"
  • Vaatenurk 110°
  • Ühenduvus WIFI
  • Andur Brändi Omnivision
  • Objektiivi (mm) 2,8 mm
  • Heli Väljund 1CH BNC
  • Alarm Tegevus Kohalik Häire,
  • Toide Tavaline
  • Andur CMOS
  • Signaali süsteem NTSC, PAL
  • Mudeli Number CG6
  • Paigaldamine Pool, Tavaline
  • Fookuskaugus 2,8 mm

Võite ka nagu

  • (0) Arvustused

CJMCU FT232H High-Speed Multifunktsionaalne Moodul USB JTAG UART/ SPI/I2C Moodul

cjmcu-ft232h on ühe kanali usb 2.0 hi-speed (480mb/s) uart/ ic.usb 2.0 hi-speed (480mbits/sekundis) ja täiskiirusel (12mbits/sekundis) ühilduvad.see on võime olla konfigureeritud on tööstuse standard serial või parallel liidesed.kogu usb protokolli käidelda kiip.ilma usb-teatud firmware programmitöö vaja.multi-protocol sünkroonne seeria mootor (mpsse), et lihtsustada sünkroonne serial protokoll

€10.03 €17.59
  • (0) Arvustused

3 In 1 Baromeeter Termomeeter Hygrometer Atmosfäärirõhul Temperatuuri Näidik Väljas Ilmajaamas Õhuniiskuse Mõõtja Vastupidav

[3 in 1 baromeeter termomeeter hygrometer] väljas baromeeter/hygrometer/termomeeter mõõdab täpselt õhuniiskus, õhurõhk ja temperatuur vahemikus 95.6 et 103.8 kpa (28.2, et 30.8 inchhg), -40 kuni 140 ℉ (-40 kuni 60 ℃),0 kuni 100%rh, baromeeter saab täpselt mõõta ilm weeper või parem. [kvaliteetne materjal] selle baromeeter on valmistatud kõrgema klassi terasest, vastupidav, tugev, jõudluse

€27.26 €40.09
  • (0) Arvustused

5TK 433.92 MHz pult MARANTEC Digitaalse 382 384 D313 D321 211 212 214 Garaaž ukseavaja Paljundusaparaat

marantec garaaž puldiga 433.92 mhz tehnilised andmed: tööpinge: 3v (cr2032 patarei a kaasa arvatud) tegutsevad praegu: ≤ 8ma töö sagedus: 433.92 mhz ümbersuunamise režiim: küsi (am) ülekande võimsus: ≤ 100mw heite kaugus: 50 kuni 100 m (tõend) kodeeringu tüüp: ise kopeerida töötemperatuur: -20 ° c kuni +50 ° c omadused: 1.privaatsus

€29.50 €49.17
  • (0) Arvustused

Eest Nanovna-F V2 Vector Network Analyzer+RF DEMO Komplekt Metall 4.3 Tolline 5000Mah 50Khz-3Ghz Antenni Analüsaator HF VHF-UHF-VNA

selle jaoks nanovna-f v2 on täiendatud alusel nanovna-f uusim firmware 0.4.0, ja toimimise lehel on kooskõlas nanovna-f. seda saab mõõta s-parameeter, pinge seisva laine suhe swr, järk-kaart, grupi viivitus, smithi diagrammi, delay, polar, lineaarne ja nii edasi selle jaoks nanovna-f v2 mõõtepiirkond on 50khz-3ghz, mis on lager kui vana versioon(eelmine on 10khz-1.5 ghz).tx/rx meetodiga saab

€110.97 €144.11
  • (0) Arvustused

Garaažiuks puldiga Multi-Frequency Muutuja Kood 280MHz-868MHz Paljundusaparaat Grabber Garaaž ukseavaja Võtmehoidja Automaatne Skaneerimine

laeva 12 tunni jooksul meil on kiireim kohaletoimetamine müüja platvormil.kui oleme saanud tellimuse, saadame paki 12 tunni jooksul, kõik tooted saab kontrollida eraldi enne lähetamist tagada, et kaubad on välja saadetud heas seisukorras multi-frequency 280mhz-868mhz fikseeritud kood ja rolling kood garaažiuks puldiga kirjeldus 1,mudel:yng100 / yng105 / yng600 2,materjali:metallist

€11.89 €19.82
  • (0) Arvustused

2.7 Tolli HD Digital Video Kaamera 4K 56MP autofookusega Digitaalne Kaamera 56 Miljonit Pikslit 20X Digitaalne Zoom Kaamera

tere tulemast meie poodi.palun kirjanik oma õige aadress ja sihtnumber, et sa saaksid oma pakette kiiresti.see oleks madalam, kui ostate rohkem.palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.parimate soovidega! [funktsioonid] 56 miljonit pikslit 20x digitaalne zoom auto-focus laskmine 56mp;4k resolutsioon taimer; anti-shake; fill light kirjeldus: tõhus

€33.73 €58.16
  • (0) Arvustused

Korduvkasutatavad esmaabi Splint Kahju Immobilisatsioon Pestav Fikseeritud Splint Jala Ranne

kirjeldus: avarii splint abi: kasuta seda, kerge ja paindlik splint, et toetada vigastatud ja murdunud jäsemeid, neid saab lõigata erinevaid kujundeid tavalised käärid. alumiinium interjöör: on kiht alumiinium tuum paigutatud keskele, kerge ja paindlik, ja see on radiolucent, nii et teil ei ole vaja eemaldada splint ajal x-rays. bendable: esimene abi universaalne splint saab

€3.47 €6.55
  • (0) Arvustused

Hoiatus Post Barrikaadidel Ohutuse Veerus Turvalisuse Käbid Sõiduteele Takistuseks Metalli Liikluse

kirjeldus tehtud on stabiilne roostevabast terasest materjal, ei ole lihtne kahju ja pisar, vastupidav pikka aega kasutada.see tee pakist saab panna elamurajoonides, parkimiskohti ja muudel aladel, kus sõidukid on rangelt keelatud sisenemine, tõhusalt blokeerimine sõidukid. omadused -värv:nagu näha -materjal:roostevaba teras -suurus:48.00x14.00x14.00cm/18.86x5.50x5.50in -hoiatus

€16.19 €35.19
  • (0) Arvustused

5tk Kasutamata riikliku rakendusasutuse Nippi Apple Pliiats 1. 2St iPad Stylus Pro Vajutage Ekraani Pliiats

kasutamata riikliku rakendusasutuse ots on valmistatud kõrge kvaliteediga pp materjal, mis on vastupidav ning seda saab kasutada pika aja jooksul. kasutamata riikliku rakendusasutuse nippi tundlikult meeli muutused pliiats ja sulepea nurka, mis võimaldab teil kergesti värvi väga peen read ja peen varjud. luua erinevaid kunsti mõju, kõik sama loomulik nagu tavalist pliiatsit, kuid täpsus

€0.97 €1.60
  • (0) Arvustused

Reisi esmaabi Komplektid Auto Hädaolukorraks Valmisoleku Esemed Kiiresti Õnnetuse Essentials Kit Ellujäämise Käik Seadmed Spo

väike kaasaskantav emergency kit esimene aid kit, kasutades kõrge kvaliteediga veekindel eva materjalist, võib kaitsta hädaolukorra varusid kahju.vahepeal on ta sobiv suurus 8.94 x 6.34 x 3.9 cm; 1.15 kilo ainult, pange mõni koht ei hõivata positsiooni, ja lihtne teha.kas sa tahad panna kodus, rv, atv -, jahi -, paadi -, jeep, jalgratta või mootorratta või reisikott, on väga hea valik. kõik

€15.94 €43.07
  • (0) Arvustused

U15 KV100 35KG Tõuke Harjadeta dr üks

kui teil on vaja teisi mudeleid.palun võtke meiega ühendust (müügijuht) tere tulemast võtke minuga ühendust!email:[email protected] whatsapp: +86 19877987983 aadress: changsha, hunan, hiina (mandri) toote kirjeldus t-mootor uav mootor u15 kv100 35kg tõuke harjadeta undamine mootori õhusõiduki katse katse aruande punkt u15ⅱ kv100 aruanne nr.u.000023 kirjeldused sisetakistus 12m konfiguratsiooni

€1 345.85
  • (0) Arvustused

Key Lock-Box, 4-Kohaline Kombinatsioon Lukk Box Väljaspool Maja Võti, Seinale Paigaldatud Ilmastikukindel Resettable Koodi Võti, Lukk Kastis

kirjeldus: ootdty täiesti uus ja kvaliteetne omadused: saab pakub vastupidav ja turvaline võtmeta avamis-ja juurdepääsu oma pere, sõbrad või külalised, et on vaja teha kanne, kui keegi on ümber koos lihtne kasutada nupud. lukk kasti saab avada hädaolukorra klahvi kui olete unustanud digital pin-koodi.password recovery disain tagab toote võitis'for t tuleb

€13.09 €15.41
  • (0) Arvustused

Tööstus Endoscope Borescope Kontrolli Kaamera Sisseehitatud 8pcs Led 8mm Objektiiv IP67, Veekindel USB Endoscope Kontrolli Kaamera

tööstus endoscope borescope kontrolli kaamera sisseehitatud 8pcs led 8mm objektiiv ip67, veekindel usb endoscope see usb endoscope on väga mugav ja praktiline seade, oma igapäevast elu, selle eest saab laialdaselt kasutatud auto ülevaatus, torustiku kontroll, kliimaseadmete kontroll, objekti, otsing, jne.seda on lihtne käsitseda ja kasutada. omadused: see usb endoscope on tehtud trahvi

€16.65
  • (0) Arvustused

DC 5V-32V Luure WiFi Relee Moodul 5V 12V 24V Traadita WIFI Moodul Asju Smart Home kaugjuhtimise Lüliti

toote omadused: 1. app support: tasuta ios-i ja androidi mobiilirakendus smart life/tuya smart. 2. sünkroonimise olek: reaalajas seade staatuse, tingimusel, et taotlus. 3. remote sisse/välja: remote sisse/välja 4 elektroonilised seadmed kõikjal. 4. rf-kaugjuhtimispult: sise-433mhz rf puldi on/off, ja toetab ainult 433mhz õppe-koodid.mõned 433 juhtpuldid ei pruugi olla

€5.48 €23.93
  • (0) Arvustused

10/100M 1-Port RS-232/485/422 Serial Device Server UT-6001-Seeria

ut-6001-seeria serial device server pakub serial port, ethernet port funktsioon.see muudab töö pp-232/485/422 port tcp/ip port, võimaldab kahesuunaline andmevahetus pp-232/485/422 & tcp/ip.see muudab serial seade toetab tcp/ip-funktsioon.see toetab ieee 802.3 af standard, poe funktsioon oluliselt laiendada teatis seeria seadmed. ● toetab dünaamiline ip(dhcp) & staatiline ip ● toetab

€126.73 €253.48
  • (0) Arvustused

110V-240V Väljas Ip44 180 Kraadi 50/60Hz Turvalisuse Pir Liikumisandur Liikumise Andur-Anduri Lüliti Infrapuna Liikumise Andur-Lüliti

vooluallikas:110-240v ac;avastamise nurk:180 kraadi;avastamise kaugus:10+/-2 m;võimsus sagedus:50hz;ambient valgustus:3-2000lux(reguleeritav) arvestuslik koormus:1200w (oomikoormus nagu hõõglamp);300w (induktiivne koormus, näiteks led -, energia-säästmise lamp );töötemperatuur:-20~+40;aeg-viivitus:min:10sec +/- 3sec;max:8min +/- 2min;voolutarve:0.45 w (töö);0,1 w (staatiline);suhteline õhuniiskus:vähem

€9.20 €11.95